دریا نیوز







گروه مامبوليوا

دريانيوز: مامبوليوا ريتمهای بندری را با موسيقی‌ مدرن تلفيق می کند >>>
، 20:32   /   کد خبر: 357   /   تعداد بازدید: 1020


گروه مامبوليوا


دريانيوز: در بندرعباس در استوديوی "کارما" با دو سرپرست گروه موسيقی مامبوليوا، محمد محترم پناه و حسين گردين ملاقات کردم.


اين گروه که شامل چهار عضو ثابته: محمد محترم پناه که خواننده گروه هم هست، گيتار کلاسيک و الکترونيک ميزنه، حسين گردين نوازنده گيتار باس، آقای رحيمی، هم نوازنده کی برد و هم خواننده هست و سعيد محبی پرکاشن می‌زنه.
گروه مامبوليوا ريتمهای بندری رو با موسيقی‌های مدرنی مثل راک، کانتری راک، رگه (Reggae) و غيره تلفيق می کند و شعر های قديم بندری را با تنظيم جديد، امروزی می کند.
ترانه‌های گروه از شعرهای قديمی هستند.
شعرهای منتخب گروه بيشتر اشعار ابراهيم منصفی است که در بندرعباس او را پدر شعر و ادبيات مدرن هرمزگان می دانند.
آقای گردين دليل انتخاب شعرهای قديمی را ۲۵ سال وقفه در موسيقی توضيح داد که باعث شده نسل جديد خيلی از اين آهنگهای قديمی را نشنيده باشند.
گروه مامبوليوا اسم آلبوم جديد خودشون را که منتظر گرفتن مجوز از ارشاد است بر اساس يکی از شعرهای ابراهيم منصفی، "مرد جنوبی" گذاشته است.
از آقای گردين در مورد انتخاب اسم گروه "مامبوليوا" پرسيدم در جواب گفت: "مامبو، يک ريتمه که ريشه آفريقايی داره و موسيقی ريتميک بندری خيلی به اون نزديکه. ليوا يک تومبای اوليه و بوميه که در موسيقی بندرعباس در يک سری از مراسم سنتی مثل مراسم زار استفاده می شده. ما فکر کرديم تلفيق اين دو اسم يعنی مامبوليوا اسم مناسبی برای اين اقليمه."
سعی گروه مامبوليوا بر اينه که موسيقی بندرعباس را در ايران مطرح کنه و ريتم بندری، که خيلی وقتها با ريتم موسيقی آبادان اشتباه گرفته ميشه را به مردم ايران بشناسونه.
اعضاء گروه برای به حرکت انداختن قطار موسيقی هرمزگان با ساير گروههای منطقه هم همکاری می کنند.
آقای گردين مهمترين مشکلات يک گروه موسيقی در ايران را اول از همه نداشتن سالنی مخصوص برای اجرای کنسرت موسيقی، بعد از اون نداشتن سيستم مناسب برای صدا برداری و همچنين کمبود حامی مالی وهزينه بالای کار و رفت آمد به تهران، که متاسفانه تنها جاييست که گروههای جديد ميتونن خودشون رو بشناسونن، توضيح داد.

منبع : خبرگزاری bbc