|
|
|
مدیرکل دامپزشکی استان خبر داد آغاز طرح ملی تشدید نظارت های بهداشتی و شرعی دامپزشکی در هرمزگان
|
دریانیوز: مدیرکل دامپزشکی استان هرمزگان گفت: اجرای طرح ملی تشدید نظارت های بهداشتی و شرعی دامپزشکی در ایام پایانی سال، نوروز و ماه مبارک رمضان از پانزدهم اسفند ماه در استان هرمزگان شروع شده است.
|
|
|
، 08:56 / کد خبر: 41975 / تعداد بازدید: 206
|
|
دریانیوز: مدیرکل دامپزشکی استان هرمزگان گفت: اجرای طرح ملی تشدید نظارت های بهداشتی و شرعی دامپزشکی در ایام پایانی سال، نوروز و ماه مبارک رمضان از پانزدهم اسفند ماه در استان هرمزگان شروع شده است. به گزارش خبرنگار روزنامه دریا؛ محمد جانباز در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان این مطلب افزود: به دلیل اینکه امسال ماه مبارک رمضان به عید نوروز متصل شده است طرح نظارت بهداشتی و شرعی امسال با حساسیت و شدت بیشتری انجام خواهد شد. جانباز اظهار داشت: این طرح از پانزدهم اسفند ماه آغاز شده است و تا پانزدهم اردیبهشت ماه سال آینده ادامه خواهد داشت. جانباز عنوان کرد: در این طرح ۲۹ اکیپ ثابت و سیار شامل ۱۶ اکیپ سیار و سیزده اکیپ ثابت کار نظارت بر نحوه تولید، توزیع و نگهداری مواد خام دامی، طیور و آبزیان نظارت خواهند کرد. وی ادامه داد: در این طرح ۵۵ ناظر شامل ۳۹ دامپزشک و ناظر بهداشتی و ۱۶ ناظر شرعی کار نظارت را بر عهده دارند تا بتوانیم نظارت خوبی بر بازار داشته و در این ایام مشکلی از لحاظ تامین و بهداشتی بودن مواد خام نداشته باشیم. جانباز خاطر نشان کرد: مراکزی مانند قصابیها، مرغ فروشی ها، ماهی فروشی ها، رستوران ها، کشتارگاه ها و مکانهایی که فرآوردههای خام دامی در آنها توزیع میشود تحت نظارت بازرسان سازمان قرار خواهد گرفت.
وی عنوان کرد: گشتهای مشترکی با حضور ادارات تعزیرات، دامپزشکی و اتحادیهها نیز انجام خواهد شد تا بر روند توزیع این مواد نظارت بیشتری داشته باشیم. وی از شهروندان خواست تا در در راستای نظارت بر این اماکن، با اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان همکاری داشته باشند و موارد تخلفی که مشاهده میکنند به این سازمان یا شبکه های شهرستانی اطلاع دهند تا مورد بررسی و اقدام لازم قرار گیرد. وی به شهروندان توصیه کرد: از مکان های مجاز، خرید خود را انجام دهند، کشتار در خارج از ضوابط بهداشتی انجام نشود تا سلامت خود و خانواده خود را بتوانند حفظ کنند. وی گفت: گوشتی که از ذبح دام قرار است استفاده نمایند را حتما ۲۴ ساعت در دمای یخچال نگهداری و بعد از آن مصرف یا منجمد نمایند. مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در دامپزشکی هرمزگان نیز گفت: ۱۶ ناظر شرعی از طلاب علوم دینی در نظارت های شرعی این طرح همکاری می کنند تا نکات شرعی رعایت شده و گوشت حلال و پاکی در سفره مردم قرار گیرد. حجت الاسلام حمزه ای اظهار داشت: از مردم انتظار می رود که در کنار مسئولین قرار گیرند و احیای امر به معروف و نهی از منکر نمایند و موارد تخلفی که ملاحظه می نمایند را تذکر داده یا به این اداره کل اطلاع دهند تا اقدامات لازم صورت پذیرد.
|
|
|
|