|
|
|
خوردن گوجه فرنگي از بروز سرطان پيشگيري ميكند
|
، 21:01 / کد خبر: 31 / تعداد بازدید: 1420
|
|
خوردن گوجه فرنگي از بروز سرطان پيشگيري ميكند
دريانيوز : بر اساس تحقيقات انجمن ملي سرطان انگلستان، خوردن گوجه فرنگي از بروز انواع سرطان پيشگيري ميكند. به نقل از بيبيسي، دانشمندان با مطالعه روي مرداني كه 10 بار يا بيشتر در هفته سس گوجه فرنگي و يا خود گوجه فرنگي، مصرف ميكردند، دريافتند ميزان سرطان پروستات در اين افراد تا 45درصد كاهش مييابد.گوجه فرنگي اثرات مثبتي روي سلامتي دارد و همچنين باعث كاهش سرطان پروستات، كولوركتال و سينه ميشود و ليكوپن موجود در آن ميتواند خطرات قلبي را كاهش دهد. اثرات مثبت آنتي اكسيدانهايي مثل ليكوپن در رژيم غذايي باعث افزايش توجه به اين مواد مي شود. ليكوپن عامل قرمزي گوجه فرنگي و ماده آنتي اكسيدان است كه باعث از بين بردن سلولهاي مخرب در بدن مي شود.
|
|
|
|